Midrange News for the IBM i Community


Posted by: Bob Cozzi
Rogue Programmer
Cozzi Productions, Inc.
Chicagoland
IE and Forum Not Working--FIXED!
has no ratings.
Published: 30 Nov 2011
Revised: 23 Jan 2013 - 1765 days ago
Last viewed on: 23 Nov 2017 (3980 views) 

Using IBM i? Need to create Excel, CSV, HTML, JSON, PDF, SPOOL reports? Learn more about the fastest and least expensive tool for the job: SQL iQuery.

IE and Forum Not Working--FIXED! Published by: Bob Cozzi on 30 Nov 2011 view comments(5)

I just tested with Microsoft IE and see that the forum does not play well at all with IE.

We only use Firefox here at MidrangeNews, however we did test with older version of IE, originally. We are working on it, so bare with us.

Return to midrangenews.com home page.
Sort Ascend | Descend

COMMENTS

(Sign in to Post a Comment)
Posted by: neilrh
Premium member *
Jackson, MI
Comment on: IE and Forum Not Working--FIXED!
Posted: 5 years 11 months 25 days 4 hours 54 minutes ago


"Bear with me," is ask for patience. "Bare with me" would be asking them to undress

Posted by: neilrh
Premium member *
Jackson, MI
Comment on: IE and Forum Not Working--FIXED!
Posted: 5 years 11 months 25 days 4 hours 49 minutes ago

And is this "working on it" related to resetting all the thread origination date/time to 11:17 today??

Posted by: bobcozzi
Site Admin ****
Chicagoland
Comment on: IE and Forum Not Working--FIXED!
Posted: 5 years 11 months 25 days 4 hours 17 minutes ago

I am asking them to undress and yes, I had a catch-22 situation, but fixed it just now. :)

Posted by: bobcozzi
Site Admin ****
Chicagoland
Comment on: IE and Forum Not Working--FIXED!
Posted: 5 years 11 months 25 days 2 hours 33 minutes ago

It looks like it is fixed to me. Let me know if you continue to have trouble.

Posted by: Viking
Premium member *
CA
Comment on: IE and Forum Not Working--FIXED!
Posted: 5 years 11 months 24 days 23 hours 51 minutes ago

I'm sitting here completely undressed at work and getting some odd looks...  Laughing